Splošni pogoji

Predmet teh splošnih pogojev je spletna stran Fizioterapije Vitaholis na naslovu www.fizioterapija-vitaholis.si.

Vsebina spletne strani je last Vitaholis, fizioterapija, Barbara Kvaternik s.p. (v nadaljevanju Vitaholis) in je informativne narave. Vitaholis se bo trudil za pravilnost informacij na spletni strani fizioterapija-vitaholis.si. Vse vsebine lahko Vitaholis spreminja in posodablja kadarkoli, brez obvestila uporabnikov, in ne odgovarja za posledice teh sprememb.

Omejena odgovornost

Vitaholis ne prevzema odgovornosti za nobeno neposredno, posredno, naključno ali posledično škodo, ki jo povzroči uporaba ali neuporaba vsebin, objavljenih na fizioterapija-vitaholis.si. Vsebine so informativne narave in Vitaholis ne odgovarja za morebitno škodo, povzročeno zaradi uporabe teh vsebin. Vitaholis prav tako ne prevzema odgovornosti za izjave ali obnašanje tretjih oseb, katerih vsebina je vključena na spletno stran fizioterapija-vitaholis.si.

Omejena pravica uporabe vsebin na fizioterapija-vitaholis.si

Obiskovalci spletne strani lahko razpolagajo z vsebinami na fizioterapija-vitaholis.si za osebne potrebe, pri čemer ne smejo biti kršene avtorske pravice. Kakršnakoli druga uporaba ali distribucija spletnih vsebin na fizioterapija-vitaholis.si ali njihovega dela ni dovoljena brez predhodnega dovoljenja odgovorne osebe Vitaholis. Avtorji vsebin niso odgovorni za morebitne škodljive posledice nedovoljene uporabe.

Varovanje podatkov

Vitaholis spoštuje zasebnost svojih uporabnikov. Upravljavec osebnih podatkov, ki jih posameznik posreduje ob dostopu do spletne strani ali jih vpiše v obrazce znotraj te spletne strani je podjetje Vitaholis, fizioterapija, Barbara Kvaternik s.p., Linhartova cesta 40, 1000 Ljubljana (v nadaljevanju upravljavec).

Obiskovalec spletne strani dovoljuje upravljavcu uporabo osebnih podatkov, ki jih ta posreduje, ko vpiše svoje osebne podatke na spletni strani fizioterapija-vitaholis.si, za namen naročanja, pridobivanja dodatnih informacij ali nakup darilnega bona. Obiskovalec spletne strani se strinja da lahko upravljavec zbira podatke o obiskih spletnih strani za namene analize interesa obiskovalca za nakup ter posledično za pripravo prilagojene ponudbe posamezniku.

Upravljavec lahko podatke, pridobljene za zgoraj opredeljene namene, posreduje zunanjim administratorjem sistema ter drugim osebam, ki dostopajo do podatkov v imenu in na račun upravljavca.

Obiskovalec spletne strani izjavlja in potrjuje, da je seznanjen s pravico do vpogleda, prepisa, dopolnitve, popravka in izbrisa osebnih podatkov, ki se nanašajo nanj, v skladu z določbami 29., 30., 31., 32. in 33. Zakona o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1-UPB1) – Uradni list RS, št. 94/ 2007. Obiskovalec spletne strani izjavlja tudi, da je seznanjen z dejstvom, da je posredovanje podatkov prostovoljno ter da v primeru, če potrebnih podatkov ne bo posredoval, upravljavec ne bo izvedel storitve na katero se prijavlja s pomanjkljivimi podatki.

Če obiskovalec spletne strani ne želi, da upravljavec zbira anonimne podatke o uporabi spletne strani fizioterapija-vitaholis.si za namen priprave boljše vsebine, lahko onemogoči piškotke na svojem brskalniku. Če obiskovalec spletne strani ne želi posredovati svojih podatkov upravljavcu, naj ne vpisuje svojih podatkov v obrazce na spletni strani upravljavca ter tako zagotovi svojo anonimnost.

Privoljenje za obdelavo osebnih podatkov lahko posameznik kadarkoli prekliče z obvestilom o prenehanju uporabe njegovih osebnih podatkov na naslov info@fizioterapija-vitaholis.si.

Varstvo osebnih podatkov je podrobneje opredeljeno na strani Varstvo osebnih podatkov.