Nataša

Če človek ne zna poslušati svojega telesa, ga le-to kaj kmalu spomni nase…, a takrat je lahko že precej pozno!

Tudi meni se je to zgodilo; neke noči sem se zbudila zaradi neznosne bolečine na levi polovici telesa. Bolečina je bila tako močna, da se nisem mogla premakniti. Najprej sem pomislila, da me je kap… pri 35-ih?! S pomočjo moža sem se uspela skobacati k zdravniku, kjer sem dobila protibolečinsko terapijo (ketonal). Takoj sem se zavedala, da terapija s ketonalom ne bo najboljša izbira za moj razdraženi želodec. Poklicala sem Barbaro in takrat se je začela najina skupna pot… Kaj takega še nisem doživela; med terapijo sem padla v globok spanec; sprostitev kot je še nisem doživela. Že takoj po B/KS terapiji sem lahko obračala glavo v vse smeri. Od takrat za vsako tegobo, ki jo pripisujem stresu in preobremenjenosti najdem olajšanje v bownovi terapiji.

Sem človek, ki se sam ne zna sproščati. Stres, kateremu sem podvržena pa pušča na meni vidne posledice. Vse življenje bom hvaležna Barbari, ki mi pomaga, da mi telo ne »zablokira«. Na BT se globoko sprostim, tako globoko, da včasih tudi zaspim. V telesu se mi dogajajo neverjetne reakcije na terapijo. Na eni od terapij (potem ko sem jo za 3 mesece zanemarila ),so se mi v nekem trenutku ulile solze in začutila sem potrebo, da bi se zjokala na ves glas- kot da se mi je odprla energetska zapora!

Po BT lahko premikam gore; če me je včeraj neka stvar spravila ob živce, po BT povsem bolj konstruktivno in racionalno reagiram.

Ko sem imela akutne težave z vratno hrbtenico sem redno obiskovala terapije (5x v enem mesecu). Naslednji mesec nisem imela menstruacije, dobila sem jo šele 40 dan. Še eden izmed znakov, da telo po bownovi terapiji dela procese uravnavanja v telesu in tako vpliva na spremembe v hormonskem sistemu. Se pravi telo naredi kar potrebuje.