Storitve

Smo zasebna fizioterapija, katere delo je namenjeno predvsem ljudem s težavami in bolečinami v gibalnem sistemu. Naš način dela je individualen, saj le tako lahko obravnavamo različne vzroke bolečin in različne reakcije posameznika na bolečino in terapijo. Pri svojem delu poleg klasične fizioterapije uporabljamo predvsem manualne terapevtske tehnike, v pomoč pa so nam tudi sodobne fizioterapevtske aparature.
 

Vitaholis Fizioterapija je vpisana v register zasebnih zdravstvenih delavcev pri Ministrstvu za zdravje in ima uradno dovoljenje za izvajanje storitev fizioterapije. Nimamo sklenjene pogodbe z ZZZS, zato so naše storitve samoplačniške in ne sprejemamo delovnih nalogov. Naša prednost pred javnimi zdravstvenimi zavodi je ta, da čakalne dobe ni.

Naša ordinacija za fizioterapijo se nahaja v Ljubljani, na Linhartovi cesti 40 v Zupančičevi jami za Bežigradom.

Do nas se lahko pripeljete s kolesom, z mestnim avtobusom, z vlakom (izstop za smer Bežigrad) ali avtom. Parkiranje je možno na plačljivih javnih parkiriščih v ulici pred ordinacijo.
 

DELOVNI ČAS

Delovni čas fizioterapije je po predhodnem dogovoru s stranko. Ob pon od 11-16. ,tor. od14.30-18.30, sred. od 9-13, četrtek od 10-14. in petkih od 9-12 ure.

OBVEZNA JE PREDHODNA PRIJAVA.
 

Za starejše in nepokretne bolnike izvajamo tudi fizioterapijo na domu na lokaciji Ljubljana Bežigrad in Center po predhodnem dogovoru na naslovu stranke.

Če vi ali vaši starši potrebujete pomoč fizioterapevtke na vašem domu, pokličite in se naročite.
 

ZA NAROČANJE SMO DOSEGLJIVI NA TEL. ŠTEVILKI: 031 308 283 (PON. DO PETKA 9h – 16h) ALI PO E-POŠTI  NA INFO@FIZIOTERAPIJA-VITAHOLIS.SI.